• Το Γνωρίζατε;
  • Οι Μεσσήνιοι, όταν καινε τα δάκτυλα τους (από κάρβουνα ή αναπτήρα), το ακουμπούν στον λοβό του αυτιού τους αμέσως. Και παραδόξως πετυχαίνουν τον περιορισμό του πόνου!

ΓΙΑΝΝΑΚΑ:ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δελτία Τύπου Πολιτικών σχετικά με την δραστηριότητά τους
Απάντηση
Aris
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Παρ 31 Οκτ 2003, 22:04
Τοποθεσία: Αμβρακιώτης στην Αθήνα
Γένος:
Ελλάδα

ΓΙΑΝΝΑΚΑ:ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δημοσίευση από Aris »

«Δεν είστε και οι μόνοι», ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Π. Χηνοφώτη, σε ερώτηση της Βουλευτού του Νομού μας κ. Σοφίας Γιαννακά, σχετικά με τις ελλείψεις του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι το αστυνομικό τμήμα έχει όντως στελεχωθεί με δύναμη μικρότερη από ότι απαιτούν οι οργανικές του θέσεις, ωστόσο αυτό είναι πρόβλημα όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας.
Το Υπουργείο, συμπλήρωσε ο Υφυπουργός, θα προχωρήσει σε σταδιακή πλήρωση όλων των οργανικών κενών θέσεων, αφού έχει ήδη προχωρήσει στην προκήρυξή τους. Σε ότι δε αφορά τις ανάγκες ασφάλειας του αεροδρομίου στο Άκτιο, αυτές θα καλυφθούν τους θερινούς μήνες από 5 αστυνομικούς και 40 δόκιμους αστυφύλακες, σημείωσε ο κ. Χηνοφώτης.
Στην ερώτηση της η Βουλευτής είχε επισημάνει τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής της Αμφιλοχίας εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης αλλά και της διαρκούς ανάπτυξης που γνωρίζει.
Η κ. Γιαννακά, σχολιάζοντας την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σημείωσε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο αδιαφορίας και ανεπάρκειας που θεωρεί ότι η απάντηση του Υπουργείου ότι όλα θα φτιάξουν στο μέλλον είναι αρκετή για να εφησυχάσει τους πολίτες που αγωνιούν καθημερινά για την ασφάλεια τους.
Συνημμένα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - 10.04.2008.doc
(26.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 353 φορές

Απάντηση