• Το Γνωρίζατε;
  • H λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours.

ΓΙΑΝΝΑΚΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ

Δελτία Τύπου Πολιτικών σχετικά με την δραστηριότητά τους
Απάντηση
Aris
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Παρ 31 Οκτ 2003, 22:04
Τοποθεσία: Αμβρακιώτης στην Αθήνα
Γένος:
Ελλάδα

ΓΙΑΝΝΑΚΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ

Δημοσίευση από Aris »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ

" Στο σημείο μηδέν έχει φθάσει πλέον η κατάσταση στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης εξαιτίας της αδιαφορίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης " τόνισε κατά την επίσκεψή της στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά. Η κ. Γιαννακά ξεναγήθηκε από τον διοικητή Α. Αρβάλη στους χώρους του Κέντρου ενώ αμέσως μετά συμμετείχε σε σύσκεψη όπου οι εργαζόμενοι την ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν κυρίως σε ιατρικό (Λογοθεραπευτές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κ.α) και νοσηλευτικό προσωπικό .
Ο διοικητής του ΚΑΦΚΑ κ. Αρβάλης ευχαρίστησε την Βουλευτή Σ.Γιαννακά για την επίσκεψη αυτή ,αλλά και την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και δήλωσε πως "εκτιμούμε ότι η παρουσία σας και η δράση σας από δω και πέρα θα κατευθυνθεί στο σκοπό αυτό, που είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη λειτουργία του ΚΑΦΚΑ".
Η βουλευτής ευχαρίστησε όλους για την θερμή υποδοχή και τόνισε: "Είμαι εδώ σήμερα διότι εκτός από την ερώτηση που κατέθεσα στην Βουλή είμαι αποφασισμένη να δώσω συνέχεια εως ότου το κέντρο αυτό ,το οποίο έχει ανάγκη ο νομός μας, να λειτουργήσει πλήρως. Παρ' ότι διαθέτει θαυμάσιες κτιριακές υποδομές και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό οι οικογένειες ατόμων με ειδικές ανάγκες στερούνται το δικαίωμα στην περίθαλψη και φροντίδα εξαιτίας της αδιαφορίας του Υπουργείου".
Για μια ακόμη φορά η κ. Γιαννακά κάλεσε τον Υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων για τη μέριμνα των ατόμων στον ευαίσθητο αυτό τομέα της υγείας.
Συνημμένα
-ΚΑΦΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.doc
(25 KiB) Μεταφορτώθηκε 474 φορές

Απάντηση